detsember 03, 2008

Projekti tänane seis

Lootsime, et suudame oma projektiga alustada 1. detsembril. Praegu tundub, et alustame siiski 9. detsembril. Lihtsalt tulid vahele ootamatused.

Seis:

bännerid (widgetid) - ol
emas, käivad viimased ilustamised;
videomaterjal - filmitud, kohe-kohe montaaž;

koomiksikangelased videosse - tegemisel;
veeb- aadress regatud, osa sisust olemas, teine pool koostamisel. Otsustatud, et asi tuleb blogikujul;

Orkut - kommuun;

Facebook - kommuun tuleb kohe kui veeb on täiesti valmis.

Heihoo-heihoo, käib töö ja vile koos :)

Teaseriks üks meie meeleolukatest pildikestest (ä-täht on tegemisel ;)).
Missioonitundega oleme nakatanud vähemalt Maria (kes tegi kaunid pildid, sh hankis jänese-kasutamise loa) ja Antsu (kes nuputab välja koomiksikangelased). Aitäh neile!

Filmimine oli igati lõbus. Ühes poes küll krimpsutati nägu kui sõnasime, et soovime filmida, aga kokkuleppel, et nende silte ei näita saime siiski loa. Teises poes leidis juhataja, et kaubapäeva tõttu on tegemist oi-oi kui palju, aga kuuldes, et me tema abi ei vaja, oli lahkesti nõus. Jah, kaubapäev tähendas seda, et müügile toodi veelgi rohkem läikivaid huulepulgahoidjaid, salle, kummist vidinaid, pildiraame, imelikke kelli jne. Seal olles hakkasin mõtlema, et natuke võitleme vist tuuleveskitega, aga suured muutused algavadki väikestest :) Seega las vanaemad ostavad oma lastelastele asju, mida viimased isegi kotist/karbist välja ei võta. Loodame, et lapselapsed on mõistlikumad (mina isiklikult selgitasin oma vanaemale, et kollase-musta triibulised villased sokid oleksid maailma parim kingitus).